Go to Top

Intelligent Houses Solutions

Intelligent Houses Solutions

Proiectare "CASE INTELIGENTE"

Read in: Romanian

SISART STUDIO ofera consultanta si servicii de proiectare in implementarea solutiilor de tipul “Intelligent Houses” pentru o intreaga varietate de constructii, de la resedinte unifamiliale pana la cladiri publice, centre comerciale si hoteluri. Conceptul de “Intelligent Houses” se refera la folosirea tehnologiei pentru a automatiza completa a functiilor unei cladiri (confort, securitate si comunicare) intregul ansablu urmand sa functioneze ca un intreg. Integrarea acestor sisteme se face astfel incat acestea sa nu fie vizibile, utilizatorul putand interactiona cu toate acestea prin intermediul a unul sau mai multe panouri de control dispuse la alegera acestuia.

CE VA OFERIM

Read in: Romanian

Intelligent Houses Solutions poate implementa urmatoarele sisteme in constructiile dumneavoastra:

CONFORT

Read in: Romanian

Dotarile pentru confort presupun folosirea unor sisteme ce permit setarea iluminarii, temperaturii, sonorizarii si a multor alte componente in functie de dorinta dumneavoastra. Acestea pot fi setate pentru ficare incapere individual, sau pentru toate incaperile. Sistemul va permite alcatuirea si memorarea de “scenarii” ce pot fi schimbate la comanda dumneavoastra sau automat (temporizat sau in functie de conditiile de temperatura, luminozitate, etc.)

COMUNICATII

Read in: Romanian

Internet – intreaga suprafata a cladirii poate fi acoperita de unul sau mai multe acces pointuri wireless facilitant folosirea dispozitivelor fara fir pentru accesarea internetului sau a datelor stocate pe alte echipamente incluse in retea.

Informatii si mesagerie – la intoarcerea acasa acest sistem va va informa cu privire la mesajele voce primite, iar cu ajutorul ecranului tactil, va veti putea citi emailul si veti putea afla ultimele stiri si prognoza meteo. Telefonie si videotelefonie – acest sistem face posibila comunicarea video sio audio de inalta calitate. Puteti initia teleconferinte video si audio cu mai multi parteneri, cele video fiind totusi conditionate de tehnologia folosita de interlocutorii dumneavoastra. Toate sistemele propuse sunt astfel gandite, incat sa poata fi upgradate cu usurinta in viitor, daca veti dori acest lucru.

SECURITATE

Read in: Romanian

Dotarile de securitate presupun folosirea unor sisteme de securitate si alarma inteligente adaptate nevoilor individuale ale clientilor si interconectarea acestora cu celelalte sisteme ale cladirii.

Control acces – se pot instala diferite sisteme de control a accesului, care pot merge pana la inlocuirea totala a traditionalei incuietori cu cheie. Se pot instala sisteme ce folosesc carduri de acces (mai sigure decat incuietorile traditionale) mergandu-se pana la sisteme de control al accesului biometrice cu scanare a amprentelor digitale sau palmare, scanari ale retinei sau a trasaturilor faciale.

Monitorizare – se poate folosi o gama intreaga de solutii de monitorizare cu sisteme de camere cu circuit inchis, camere IP, interfoane audio sau video. Toate acestea pot fi inregistrate de catre sistemul de securitate al cladirii si urmarite la distanta prin intermediul unui PC sau telefon mobil.

Control automat al absentei – sistemul simuleaza automat prezenta dumneavoastra prin pornirea si oprirea luminilor atunci cand nu sunteti acasa. Se memoreaza actiuniule intreprinse de catre dumneavoastra si le poate reda la comanda atunci cand sunteti plecat.

Informare – veti fi informat imediat despre orice eveniment aparut in cladirea dumneavoastra (pantrundere neautorizata, spargere, scurgeri de gaze, inundati si chiar legat de persoanele care suna la usa) direct pe telefonul mobil si/sau computer.

ENTRETAINMENT

Read in: Romanian

Muzica si video – Intelligent Houses Solutions va permite readarea diferitor genuri de muzica si fisiere video in fiecare camera, totul la simpla actionare a unei telecomenzi. In plus puteti oricand folosi monitorul sau televizorul pentru a vedea, de exemplu, daca usa de acces sau usa garajului este inchisa si sa o inchideti daca doriti.

Iluminat – designul sistemelor de iluminare (amplasare, temeperatura de culoare, intensitate, etc.) este elaborat in colaborare cu diferiti artisiti pentru a va oferi o solutie personalizata adaptata spatiilor si nevoilor personale.

Centralizare – proiectarea si implementarea a sistemelor permite ca toate sa poata fi controlate dintr-o singura telecomanda.

Home cinema – sistemul permite urmarirea de materiale video la simpla apasare a unui buton. La selectia materialului video din colectia de materiale multimedia a sistemului jaluzelele se vor inchide automat, luminile isi vor reduce intensitatea si filmul va incepe.

INFO

Pentru mai multe informatii legate de sistemele disponibile, puteti accesa www.intelligent-houses.de

SISArT studio, Reprezentant oficial al IHS Intelligent House Solutions GmbH & Co. KG, Hamburg